O pivu

Pivo najboljih hrvatskih craft pivovara

Sva piva koja se nalaze u našoj ponudi proizvedena su u najboljim hrvatskim craft pivovarama. Pomno odabrana, potpuno prirodna piva, proizvedena su od najfinijih kvasaca i visokokvalitetnih hmeljeva i ječmenih sladova, bez konzervansa i aditiva.

Blonde Ale

Blonde Ale

Houblon Pivovara

Houblon je skladno pivo svježih i laganih voćnih aroma hmelja zaokruženo punim okusom domaćeg slada. Nefiltrirano i nepasterizirano pivo sa manjim udjelom gorčine hmelja, namijenjeno laganom uživanju i ispijanju.

Alkohol6.0%
IBU26
Kupi
Huncut

Huncut

Pivovara Pivionica

Huncut je hmeljeni lager, tamne zlatnožute boje i debele pjene. Karakteriziraju ga arome hmelja i citrusa, naranče i limuna. Izuzetne pitkosti i jače gorčine.

Alkohol4.8%
Ekstrakt13%
Kupi
India Pale Ale

India Pale Ale

The Garden Brewery

Inspirirana IPA-ma američkog sjeveroistoka. Boja je jantarna s bogatom pjenom, a aroma odmah odaje note borovine, breskve i marakuje. Na paleti okusa izdvajaju se marelica te naranča, a dobro ujednačena gorčina upotpunjena je slatkoćom južnopacifičkog hmelja i jedinstvenog kvasca. Vrlo pitka IPA punog okusa i srednje karbonizacije.

Alkohol6.5%
IBU60
Kupi
IPA

IPA

Bura Brew

Istarska obrada (Istrian Pale Ale) piva Indian Pale Ale proizvedenoga od ječmena slada, s malim udjelom pšenice, mješavinom američkih hmelja koji daruju intenzivan i zanimljiv miris čemu pridonosi znatna količina hmelja dodana metodom dry hopping hmeljenja. Jantarne boje s obilnom, kremastom i postojanom pjenom, miris hmelja podsjeća na egzotično voće, agrume i cvijeće, dok se u ustima nastavlja nota koja proizlazi iz hmelja srednjega tijela. Zatvara se blagom gorčinom koja podsjeća na koru grejpa. Ovo IPA pivo nije fokusirano samo na hmelj (East Kent Golding, Chinook i Amarillo) već i na ječmeni slad (3 različite vrste osebujnoga ječma).

Alkohol6.3%
IBU45
Kupi
Plavuša

Plavuša

Brlog pivovara

Plavuša je American blonde ale, svijetlo pivo refermentirano u boci i blago suho hmeljeno. Okusi slatkoće i gorčine dobro su balansirani s tri vrste slada i četiri vrste hmelja.

Alkohol5.0%
IBU25
Kupi
Stout

Stout

The Garden Brewery

Tamni mliječni breakfast stout. Tamna boja, gotovo poput kreme od kave upotpunjuje se s aromama bourbona, koje proizlaze iz čokoladnog i tamnog prženog slada. Puni okus s malom ili srednjom gorčinom i niskom karbonizacijom, pri čemu do izražaja dolaze okusi kave, čokolade, tamne karamele i bourbona.

Alkohol5.7%
IBU20
Kupi
« 1